• 0766 680 906 / 0769 076 969
  • /
  • manonprest@yahoo.com
  • /

Servicii de reciclare si injectie mase plastice

Societatea noastra este autorizata in achizitionarea deseurilor si injectiilor din materiale plastice, prelucrarea acestora si comercializarea acestora

Reciclarea deseurile s-a dezvoltat constant, realizandu-se dintr-o gama larga, atat pentru deseurile industriale cat si pentru cele menajere.  Pentru eficientizarea procesului de reciclare si revalorificarea materialelor plastice Manon Prest S.R.L. realizeaza un lant complex de activitati , printre care putem enumera :

- colectarea, sortarea, macinarea, spalarea, regranularea, suflarea si injectia produselor prin intermediul unei linii complexe de masini si echipamente

- benzi pentru sortare, mori si regranulator.

Colectarea se realizeaza intr-un centru special amenajat de societate, atat de la persoanele fizice care aduna deseuri de mase plastice de la micii producatori, cat si de la persoanele juridice care prin activitatea desfasurata obtin resturi ce pot fi reciclate .

Pentru ca aceste produse sa nu sfarseasca la periferia orasului, in gropile existente sau in locurile virane, unde se acumuleaza in gramezi imnese, poluand solul, aerul si apele subterane, societatea noastra recicleaza materiale plastice si reintroducerea acestora in circuitul economic.

Dintre materialele plastice cele mai folosite sunt PET (polietilen tereftalat), HDPE (polietilena de inalta densitate), LDPE (polietilena de joasa densitate), PVC (policlorura de vinil), PP (polipropilena), PS (polistiren), ABS (acrilonitril butadien stiren copolimer).

Firma de reciclare mase plastice stam la dispozitia clientilor cu o gama completa de macinaturi si materiale regranulate din mase plastice.

Achizitionam cantitati mari de deseuri mase plastice sub orice forma din toata tara. Suntem utilati cu mori si shredere de toate capacitatile si prestam pentru clienti  servicii de macinare, reglanulare, injectie, extrudare

Nu ne-am oprit la reciclarea in forma primara, ci am trecut la prelucrari superioare cum ar fi extrudarea de teava pvc si pe sau pp precum si la injectarea unei game variate de produse: distantieri beton, dibluri izolatie, umerase, piese diverse cu greutate 0,1-1000 g.

Societatea noastra este autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile, iar printre principalele servicii prestate putem enumera:

- colectarea si valorificarea deseurilor din masele plastice

- sortarea pe categorii a deseurilor in vederea optimei valorificari

- procesarea deseurilor si obtinerea granulelor regenerate

- comercializarea acestora pentru producatorii din domeniu