• 0766 680 906 / 0769 076 969
  • /
  • manonprest@yahoo.com
  • /

Servicii ecologice de reciclare si injectie mase plastice

Manon Prest S.R.L., a fost fondata in 2003, avand ca principale domenii de activitate : achizitionarea deseurilor si injectiilor din materiale plastice, prelucrarea acestora si comercializarea acestora pentru producatorii din domeniu.

Compania a devenit recunoscuta atat pe plan local cat si pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru, datorita unei vaste experiente in sortarea si in alegerea materialelor plastice pentru insectie de piese.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, punem accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, verificand constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Cu o echipa tanara, dinamica si motivata de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectiei mediului, Manon Prest S.R.L. se impune prin profesionalism, oferind in acelasi timp, noi solutii pentru protejarea mediului inconjurator.

Principalele domenii in care activam sunt:

- managementul deseurilor

- sortarea, alegerea si macinarea maselor plastice de toate dimensiunile

Scopul societatii este de a asigura servicii de calitate pentru achizitionarea deseurilor si injectiilor din materiale plastice, prelucrarea acestora si comercializarea acestora, corespunzator cerintelor si reglementarilor legale, precum si cerintelor si asteptarilor clientilor.

Obiective :

- cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor

- dezvoltarea durabila a serviciilor

- protectia mediului inconjurator

- implementarea unor proiecte de recuperare si reciclare a materialelor refolosibile

Activitatea de reciclare a maselor plastice si a diferitelor tipuri de plastic reprezinta cea mai mare provocare in realizarea economica pentru o reciclare viabila.

Daca sunteti interesati sa vindeti sau sa cumparati materii prime reciclabile, ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin intermediul formularul uide comanda online.

Preturile sunt negociabile in functie de calitatea si cantitatea deseurilor.